Ehkä epämääräisin blogipostaus ikinä

Laitoin pari viikkoa sitten Instaan tämän kuvan ja sitaatin:

IMG_5454

“Keep in mind that for most of history people just made things, and they didn’t make such a big freaking deal out of it.”

 

Luin kirjan vihdoin loppuun. Pienissä paloissa. Säästelin. En olis uskonut, että saan joskus lukea niin ihanan kirjan luovuudesta. Kun kirja oli puolessa välissä, mietin, miten ihmeessä tätä kirjaa voi olla vielä puolet jäljellä. Ja että voiko tämä hyvä todellakin jatkua loppuun asti. Kyllä, aikalailla.

Jos joku haluaa lainata sen multa, nyt kannattaa lainata. Seuraavalla lukukerralla tuhrin sen ihan täyteen omia merkintöjä. (Yleensä tuhrin jo ekalla kerralla mutta tässä oli kai liian nätit kannet…)

Tämä kirja jätti loppuessaan pienen tyhjiön mun elämään. Bill Brysonin “A short history of nearly everything” huutelee kutsuvasti. Isken kiinni lähitulevaisuudessa. Ehkä.

 

Kuuntelin eilen tämän.

http://www.danielvitalis.com/rewild-yourself-podcast/why-we-need-community-arthur-haines-88

Korkealle arvostamani tutkijan ja botanistin Arthur Hainesin haastattelu yhteisöllisyydestä. Asia, joka on mua itseäni pohdituttanut jo pidemmän aikaa. Tai oikeestaan se, että sellanen alkuperäinen yhteisöllisyys puuttuu ja sen tilalla on jotain muuta. Kirjottanen tästä aiheesta lisää vielä joskus.

 

Mä askartelen yhden tilausteoksen kanssa. Taas vähän erilaista. Aina mielenkiintosta.

IMG_5300

Tälläsellä vekottimella.

 

Ostin palapelin. Ajattelin, että kivaa puuhaa yhdessä.

DSCN3929

Vain havahtuakseni iltakymmeneltä siihen, kun niskat jumittaa. Huomaan väsänneeni yksin puolitoista tuntia aivan ympäröivästä maailmasta tiedottomana.

 

Näin kaupassa tilliä ja siitakesieniä. Siitä se ajatus sitten lähti.

IMG_5417

 

Lämmintä. Kävin eilen metsässä. Mulla oli muuten eilen tarkalleen 15093 päivän verran elämänkokemusta. Ällistyttävää.

DSCN4110

Lämmintä. Metsä kutsuu taas.

 

Ja tämä on musta hieno.

Nyt mä meen.

Leave a reply