klo 6:21

Kello on 6:21.

Herään ilman herätyskelloa. Aina. Paitsi silloin, kun pitää ehtiä johonkin julkiseen kulkuvälineeseen.

Olen luopunut mun aamuhaaveiluista ja vaihtanut ne aamusessioihin. Haaveilut on mahtavia, siis esim. päiväkirjailut ja unien ylöskirjaamiset tai ajatusten vapaa virta. Mulla on kuitenkin pääsääntöisesti aina sellanen olo, etten ole saanut tehtyä tarpeeksi. Nämä aamusessiot antaa mulle aikaa tehdä vähän enemmän niitä “oikeita” asioita ja vähentää turhautumista siitä, etten olisi tehnyt tarpeeksi (tai mitään).

DSCN4195

Pöydällä on sitruunavesi, kynttilä (ja ihan liikaa kaikkea ylimääräistä). Kohta avaan musiikinteko-ohjelman.

 

Aamulla talossa on hiljaista. Rakastan tätä hiljaisuutta ja sitä, että saan tehdä rauhassa.

Ja sitten kun pienten jalkojen töminä alkaa, rakastan sitäkin. Se saattaa hyvin olla se päivän kaikkein hymyilyttävin hetki.

 

DSCN4194

Päydällä on myös kukkia. Lemmikki, lupiininlehtiä ja peltokorte. Olen vasta oppinut, että peltokorte on asuttanut maapalloa 500 miljoonaa vuotta. Se on nähnyt paljon. Laitan sen maljakkoon ilomielin.

 

 

Just nyt projektoin sellasta biisiä kuin Varo. Se on juttelua sabotööreille. Mun tapauksessa sisäisille.

 

DSCN4193

Treenailen myös biisejä keikkoja varten.

 

Pariin lauluun haluisin saada sanat valmiiksi lähiaikoina. Näiden kahden biisin kirjottaminen tuntuu nyt hirveeltä kompuroinnilta. Toista niistä oon kirjottanut jo puolitoista vuotta. Olen kirjottanut siihen ainakin viittä eri tarinaa mutta kaikki tuntuu sitten kuitenkin ihan naurettavalta tai kornilta tai idiootilta (lastenkin mielestä) ja silppuri on syönyt ne yritelmät. No, ei mulla oikeesti mitään silppuria ole.

Toiseen lauluun tein melodian pari kuukautta sitten. Siinä on niin erityinen tunnelma, etten vaan ole saanut sanojen kanssa vielä kiinni siitä. Välillä laulut syntyy parissa kymmenessä minuutissa. Sitten välillä parissa vuodessa.

 

 

Alotin toista kierrosta Pema Chodronin Good medicine kurssia. Pema on ihana.

 

 

DSCN4183

Työpöytä sai uuden värin.

 

DSCN4178

Tytöt jeesas.

 

DSCN4143

Sit meillä kävi tämmönen pieni. Koitin näyttää sille mallia, miten ovesta pääsee ulos. Ei tajunnut. Marc sai sen lopulta kiinni ja ulos.

 

Nyt mä avaan ohjelman.

Tom Waitsin sanoin: “I’ll finish something…”

 

Tästä se lähtee…uusi päivä… jeee!

Leave a reply