Perheenlisäystä ja elämänsiivousta

En ole vielä alkanut järkätä keikkoja. Piipahdin tosin viime kuun alussa Torven Akustisella Klubilla. Oli jotenki ihan super super kivaa. Lahtelainen muusikkokolleega El Mika kuvasi siellä musiikkivideota hienoon “Ota mut sun universumiin” -kappaleeseen.

Video löytyy täältä.

Joku tuttu lettipääkin saattaa siellä vilahtaa… kuka lie… ehhehe.

El Mika on nuori lahtelainen musajäbä. Tekee ihan oman näköistä juttuaan. Ja niin, tuolta samasta linkistä pääsee äänestämään El Mikaa Flow-festareille esiintyjäks. Ei tarvi ku painaa nappia. Käykää tekemässä se! Siis täällä.

Itellä on jääny musiikit vähän hetkeks taka-alalle, kun on ollut sellanen fiilis, että pitää saada kotia kuntoon ja elämää järjestykseen. Tavaroille omat paikat ja ylimääräset pois. Kuulostaa vähän arkiselta mutta nyt vaan tuntui, että sen kun teen, niin elämän laatu paranee. Ja se on ollu yllättävän kivaa, normaalisti semmosen ajatteleminenkin on uuvuttanut. Projekti on kestänyt jo aika kauan. Ja se jatkuu vielä vähän. Ystävä kysyi, että ai kevätsiivous? Vastasin, että ei kun elämänsiivous.

Mutta tällä viikolla meen taas Torveen. Torstai-iltana. Soitan yhden uuden laulun ja pari vanhempaa. Nyt otan ihan kitarankin mukaan. Viimeks vaan uke.

 

Perhe on kasvanut. Kissoja on nyt neljä, kun noitakissa Tara teki 3 pentua.

IMG_7322

 

Viime viikolla haettiin myös viisi maatiaiskanaa. Aletaan siis olla aika suuri perhe.

 

IMG_7426

Nähdään Torvessa parin päivän päästä. Mä lähden nyt jatkamaan elämänsiivousta.

Hyvää vappua ihmiset ihanat!

IMG_7435

 

 

Leave a reply