Pimeydestä valoon

Olisin halunnut antaa tälle päivälle enemmänkin huomiota. Musta tämä taivaankappaleiden vääjämätön liike, aina samaan, ennalta ennustettavaan rytmiinsä on mieletöntä.

Tästä päivästä eteenpäin valo lisääntyy. Talvi on pitkä ja pimeys jatkuu mutta nyt ollaan vähän niin kuin niskan päällä. Henkisesti.

Tämä on mulle vuoden päätös. Aurinko on jälleen kerran kierretty. Uusi rundi alkaa. 940 miljoonan kilsan rundi! Ei voi ees tajuta… ehkei tarvikkaan.

Screen Shot 2015-12-21 at 11.02.06 PM

Mutta elämä on välillä sitten sellasta, että muitakin hommia kuin ihmettelyä ja fiilistelyä joutuu tekemään. Eli en siis ehtinyt paljonkaan tätä päivää juhlistaa.

Päiväkirjailin kuitenkin vähän tulevaa vuotta. Mitä kivaa se vois sisältää? Minkä juttujen ois hyvä muuttua? Ja miten? Ja kaikkee sellasta…

Photo on 12-21-15 at 11.15 PM-Haluisin tilaa ja ilmaa. Keveyttä. Selkeyttä (kun se nyt varsinkin tuntuu olevan aina hukassa). Ja tiedän, että mikäli minkään niistä odotan oikeesti toteutuvan, edellyttää se sitä, että luovun aika monista asioista. Tavaroista. Välilehdistä ja uutiskirjeistä. Multitaskaamisesta. Kiinnostuksenkohteista, jotka ei oo niitä intohimoisimpia (mua kiinnostaa ihan kaikki).

-Edelleen haluan elämääni paljon musiikkia! Paljon paljon paljon. Monessa muodossa! Paljon soittamista. Yksin ja muiden kanssa. Paljon kuuntelemista. Paljon kirjottamista. Paljon harjottelemista.

-Ja sitten jotain uutta. Tuntuu, että haluisin kuvata vaihteeksi liikkuvaakin kuvaa.

-Sain taas tietenkin kaikenlaisia elämää suurempia oivalluksia käytännön elämästä, joita olen saanut aikasemminkin mutta jotka eivät ole käytäntöön vielä siirtyneet. Esimerkiksi se, miten tehottomasti mä tällä koneellakin aikani vietän, vaatii kyllä jonkunlaisen bootcampin.

Yleensä kuitenkin menen mieluusti enemmän fiilisten ja tunnelmien perässä kuin konkreettisten tavotteiden. Suunta on tosin hyvä olla. Helpompi mennä ku tietää, mitä kohti.

Hyvää talvipäivänseisausta ja sukellusta valoon ystäväni.

 

Photo on 12-21-15 at 10.52 PM

 

 

 

Leave a reply