Pöllöjuttuja ja vähän muutakin juttua

District Saint-Josef baarin keikka tuntui elähdyttävän mun mieltä suunnattomasti. fullsizeoutput_363c

Sen jälkeen on ollut ihan tosi hyvä fiilis tehdä ja touhuta kaikkee. Jonkun verran tässä talven mittaa ollu fiilarit jotain tällästä…

IMG_7060

sekavaa ja outoa.   Nyt oon taas raaputellut lauluja. Myös yhtä toista projektia varten, sellanen sivuprojekti. Puhun siitä joskus lisää…   Mun ihana ystävä Marie-Eve oli sketsaillut tälläsen kuvan ja antoi sen mulle.  

fullsizeoutput_3653

Aika ihana! Lämmin fiilis siitä, että ystävä inspiroituu tekemään jotain tällästä. Tuntuu mukavalta. Hän tietää, että pöllöjen energiat on olleet mulla pinnassa. Oonhan mä toki olemassakin varsin ilmava vesimies eli kaikki ilmailevat olennot on mun kavereita. Nyt noi pöllöjutut merkitsee erityisesti.

Olin jo päättänyt, että tänä vuonna liityn Ikimetsän ystäviin ja lahjotan myös hyväntekeväisyyskiintiöni vanhojen metsien suojeluun. Luonnonperintösäätiöllä on käynnissä 4 kampanjaa ja siellä oli sopivasti Kotimetsä helmipöllölle -kamppis. Se oli mun valinta. Toivotaan, että saadaan kampanja onnistumaan. Siihen siis tarvitaan riittävä määrä lahjoituksia ja sen lisäksi myymiselle myötämielinen metsänomistaja Itä-Uudeltamaalta.

helmipöllö2

Helmipöllö Lähde: Peda.net

Huomenna hyppään vielä fb-liveen ennen ku pakkaan kamat Suomen matkaa varten. Nähdään huomenna tai joskus myöhemmin. tsau xxx

Leave a reply