punasta valoa vuoden puolivälissä

puoli vuotta hujahtanut edellisistä rustailuista. ihan hyvä puoli vuotta.

meinasin jo alkaa kerrata noita silloin kirjotettuja tavotteita mut en nyt taida jaksaa. kerrottakoon kuitenkin, että leukoja vedin toissapäivänä neljä!

viime aikoien isoimpia juttuja on ollut toukokuun “biisi päivässä -projekti”. kirjotin 16 biisiä! niin hassun spontaani kuin koko idea olikin, oli se ihan super siisti! oli mahtavaa kirjottaa! kirjottaa huonoa ja kirjottaa ei niin huonoa ja varmaan hyvääkin. biisien kirjottaminen on aina ollut kaikkein eniten se mun juttu, mitä nyt musiikin tekemiseen tulee. nyt sain urakoida ihan kunnolla.

säännöllisessä kirjottamisessa oli jotain sellasta urheiluaikojen selkeyttä. (oon aikoinaan urheillut ammatikseni.) se selkeys on yksi asia, mitä on aika usein ikävä. ikävä tosin on myös jokapäiväisiä päikkäreitä… onksulla P. Käyhkö? (Pian kanssa aina nukuttiin päikkäreitä pitkään ja hartaasti… aijai!)

tän mä kyllä jo tiesin ennestään mut muillekki tiedoks, että biisejä syntyy, kun biisejä kirjottaa. (jos ei kirjota, ei synny.) ja valmiiksikin biisit saa viimeistään pakottamalla.

älyttömän siistiä hommassa oli myös olla enemmän yhteydessä tähän mun musiikilliseen heimoon. (joka on maailman paras ja ihanin ja siistein!) melkein joka päivä. jengi tsemppas ja tuuletti ja naureskeli mun rämpytyksille. ihan eri fiilis kuin yleensä. normistihan biisiraapustus tulee valmiiks ja pudotan liuskan huoneen hämyisimmässä nurkassa lojuvan paperikasan päällimmäiseks ja se jää siihen tovereidensa kanssa odottelemaan toiveikkaana, että jonakin päivänä sen siitä joku poimii ja tekee sille jotain kuitenkin tiedostaen, että heidän olemassa olostaan tietää maailmassa vain yksi ihminen. nyt muutkin ihmiset sai tietää heti, että jotain oli syntynyt.

marc kävi suomessa, mikä tarkotti, että mullekin oli mahdollista lähtee kotoa vähäks aikaa. laitoin anomusta sisään, josko pääsis Saastamoisen Jarten studiolle vähän askartelemaan. päästiin yhdeks päiväks ja tehtiin “Red light”. yksi toukokuussa kirjotetuista biiseistä siis. mulla oli ajatus, mihin suuntaan sen pitäis mennä. Jartte tajusi ja osasi.

Olin niin fiiliksissä jo heti äänitysten jälkeen, että mielessä alko pyöriä kaikenlaisia kuvia. Sit aloin käsikirjottaa videota.

flossauksetkin käsikirjotettiin sisään. ne piti myös kuvata heti ekana, koska tytöt oli niin innoissaan siitä, et ne pääsee mukaan näyttämään mamille, miten sitä nyt ihan oikeesti flossataan.

tytöt kuvas aikalailla tän koko videon. tällästä meininkiä…

 

ihan hullun kivaa oli tehdä kaikki! kaikki kaikki! biisi, äänitykset, kuvaukset, eddaukset. kaikki!

ja sit lopputulos oli tämmönen:

 

torstaina meen tosi pitkästä aikaa Torven Akustiselle klubille soittamaan ukulelen kanssa muutaman jutun.

ja sit kesän päätapahtuma…

whooop whooop!!!

ihanaa kesää ihmiset! nauttikaa!!!

puspuuuuus

 

Leave a reply