Suruajasta eteenpäin

Olen todella hidas, yleensä se viho viimenen, uusimaan mitään teknologiaan liittyvää. Tietokoneet ja puhelimet käytän aikalailla niiden kuolemaan saakka. Päivityksiä teen vasta sitten, kun on IHAN pakko eli sitten, kun joku ei enää toimi. Tykkään siitä, että asiat pelaa ja näyttää siltä, mihin oon tottunut. En tykkää opetella uutta, jos kerran vanha on toiminut ihan hyvin enkä halua käyttää aikaa etsimiseen ja hakemiseen.

Lähimenneisyydessä kävi sellainen tragedia, että päivitin puolivahingossa puhelimen käyttiksen. Se johti muutaman mutkan sekä yhden ehkä hiukan turhan järkyttävän iltapäivän jälkeen siihen, että mun oli pakko päivittää vihdoin mun koneenkin karvalakkikäyttis uuteen. Kädet vapisten tein sen. Kaikki näytti toimivan ihan hyvin. Selain piti vaihtaa mutta se on pientä.
Sitten… nyyh… tästä on vaikea edes puhua… kun olin pitkästä aikaa saanut itseni ruuwaamoon ja olin kovasti alkamassa äänittämään lauluja, ei mun äänikortti sitten enää toiminutkaan. Ihan älyttömän hyvä palikka ja nyt en voi enää käyttää sitä. Sniif.
Pyydän siis rauhaa ja ymmärrystä selvitäkseni tämän vaikeimman suruajan yli.

Teknologia on ihana asia mutta vaan silloin, kun se toimii. Muulloin se saattaa onnistua vituttamaan niin niin niin paljon.
No joo, elämä jatkuu ja Suomessa odottaa toimiva äänikortti. Kyllä tässä riittää onneks muutakin ruuvattavaa.
Lauluja on syntynyt vihdoin. Omasta mielestä aika hyviäkin. High five Hemppa!

On touhuiltu perustouhuja.

IMG_6966

Anoukin synttärit oli ja meni. Taas suklaakakkua. Anouk leikkas ihan ite.

IMG_6909

Ja hassuissa paikoissa on myös käyty.

fullsizeoutput_3621

Toisinaan aurinko lupailee jotain kevään tapaista.

IMG_6986

Tänä iltana meen open mic -iltaan soittamaan muutaman biisin. Aika mukava fiilis.

Leave a reply