Tapahtui syntymäpäivänä

IMG_4752

Syntymäpäivä. Se on iso asia, koska päätän niin. Tänään klo 5.25 yksi kierros auringon ympäri päättyi tällä mielettömällä kulkuvälineellä ja uusi alkoi.

 

DSCN2487

Kissa heräs mun kanssa aamulla enkä voinut olla seurustelematta sen kanssa, yleensä en voi. Se on sosiaalisimmillaan aamuisin. Kehrää ja kiehnää, vaikka muulloin juoksee karkuun… pöhkö katti.

 

Päivä jatkui vähemmän juhlavasti, kun siskon autonavaimia etsittiin pari tuntia. Juu, kyllä lapsilla oli osuutta asiaan. Hyvä että löytyi!

 

IMG_4746

Sitten sulkeuduin omaan koppiini oivaltamaan asioita ja saamaan ideoita elämisestä ja siinä onnistumisesta. Tekisin sitä työkseni, jos siitä maksettais.

 

IMG_4751

Nostin päivän kunniaksi Keijupakasta pari korttia. Toinen kehotti kiinnittämään huomiota ympäristöön ja ulkoiseen elämään, toinen sisäiseen. Aika kokonaisvaltaista opastusta siis, jostain vähän spesifimmistä vois olla helpompi alottaa…

 

Ulos pitää aina päästä. Synttärilaskut kissan kiusaks.

 

IMG_4761

Kalsaritanssit keittiössä samalla, kun tehtailtiin suklaata ja ranskalaista suklaakakkua. Todisteena vaan still-kuva, ihan hyvä varmaan niin.

Säestyksenä keittiön hävettävän huonon speakerin läpi tyttöjen kanssa yhdessä tehtyä soittolistaa…

 

Voi olla, että tästä on pakko tehdä bloopers-tanssivideo…

 

Nuorempi tytär katto tän joskus viime vuonna ja sano, että mä olen kyllä rakastunut tuohon rumpaliin ihan kokonaan. Sanoin, että sehän on hyvä, minua tuo kitaristi viehättää enemmän. Vanhempi tytär oli jo aikasemmin iskenyt silmänsä laulajaan.

 

En edes muistanu, miten tanssituttava tämä meidän lista on. Tämä varmaan tarkottaa, että ollaan tanssittu viime aikoina ihan liian vähän.

 

Miksköhän? Se on niin siistii..

 

Ja tytöt myös valitsi illaks jo leffan… ilmeisesti siis katsotaan leffaa.

 

27dresses

 

Katsottu monta kertaa. Ei millän muotoa mestarillinen mutta viihdyttävä.

Voi olla, että kakku jää jälleen ilman kuorrutusta. Ei haittaa. Tämä oli ihana päivä. Mun syntymäpäivä.

Leave a reply